Indoor Pool

Bougainville Bay lejon shijimin e notit çdo sezon. Puna artistike në dysheme quhet Mozaiku i Diellit, dhe pishina ka mozaikë me tematikë detare. Lloji i ujit që përdoret në pishinë është ujë deti dhe thellësia e pishinës është 120 cm.

Pishina