REZERVONI PUSHIMET TUAJA NË

BOUGAINVILLE BAY

Bougainville Bay është një resort që mund të vizitohet nga të gjitha grupmoshat, pasi aktivitetet Indoor dhe Outdoor janë nga më të shumtat. Gjithashtu hapësirat në resort lejojnë mundësi për t’u argëtuar nga më i vogli i familjes, tek më i rrituri. Akomodimi elegant, pamja mahnitëse e detit, shumëllojshmëri gatimesh, aktivitete ujore dhe argëtuese, atraksione historike dhe kulturore, bëjnë të mundur pushime unike dhe të paharrueshme për të gjithë!

Zyrat Qendrore

Corporate Location

Tiranë, Rezidenca “Kodra e Diellit” 2

Request A Call

Skeduloni takimin tuaj

Call Us Today!

+355 68 405 6565
Call Us Today

Dërgoni një Email

We're Standing By!

Email reservation@atdg.al 

Send An Email