BUTRINTI HAMMAM & SPA

Butrinti SPA & Beauty Center shkon më tej me koncepte dhe teknologji të reja. Këtu do të gjeni vendin e përsosur për t’u çlodhur dhe gjallëruar. Masazhe, Sauna, Hamam, Banjë me Hidromasazh, Dush Emocional, trajtime të ndryshme të ujit, trajtime bukurie për fytyrën dhe trupin, manikyr – pedikyr, dhe shumë shërbime të tjera estetike. Terapistët tanë profesionistë do të ndihmojnë me mirësi për të rinovuar mendjen, trupin dhe shpirtin tuaj. Nëse kalon një ditë vere në plazh apo një ditë e ftohtë dimri – në “Butrinti” SPA & Beauty Center do të gjeni relaksimin, qetësinë dhe mirëqenien tuaj! Përkëdhel veten pak dhe kënaq në trajtimet tona ringjallëse SPA!

“Just wanted to thank you for your awesome template Avada. It is by far the most professional, easy to use, theme available.”

BUSY BUSINESS, THEMEFOREST.NET

TAKE CARE OF YOUR BODY

Beauty & Health

Spa Accessories

Maecenas facilisis
READ MORE

Spa Menu

Aenean gravida
READ MORE

BEST PLANS FOR YOUR BODY

Our Prices

Personal

$4599monthly
 • Sed convallis cursus porta
 • Pellentesque convallis cursus
 • Aliquam eu tincidunt magna
 • Etiam non diam ultricies
 • Cras pellentesque magna

Couple

$7599monthly
 • Sed convallis cursus porta
 • Pellentesque convallis cursus
 • Aliquam eu tincidunt magna
 • Etiam non diam ultricies
 • Cras pellentesque magna

Private

$9599monthly
 • Sed convallis cursus porta
 • Pellentesque convallis cursus
 • Aliquam eu tincidunt magna
 • Etiam non diam ultricies
 • Cras pellentesque magna