Veranda e Zanave  Lounge Bar

Veranda e Zanave është vendi i përsosur në Bougainville Bay Resort & SPA, nga ku mund të shijoni pamjen fantastike të detit Jon. Veranda e Zanave qëndron e hapur nga mëngjesi deri në mesnatë dhe transformohet nga Pool & Bar në Sunset Break dhe më pas në Lounge Bar. Ju mund të shijoni koktejle dhe ushqime të shijshme nga MENU-ja jonë speciale. Së fundmi edhe me SUSHI në menu.

Bare