Diellza

Diellza është zgjidhja më e mirë për adhuruesit e picave dhe të gjithë ata që janë në kërkim të kuzhinës Mesdhetare cilësore. Tek Diellza do të gjeni edhe një menu dedikuar fëmijëve.

Shijoni një përvojë të paharrueshme ngrënieje me një pamje mahnitëse të pamjes mahnitëse të detit Jon. E vendosur shumë pranë plazhit, tek Diellza mund të relaksoheni dhe të shijoni ushqimet e detit me plot shije dhe flladin e detit.

Me një kapacitet prej 180 personash, Restorant “Diellza” është i përshtatshëm për evente të tilla si: dasma, ditëlindje, banket, festa të ndryshme.

Restorantet