Mickey Mouse

Mickey Mouse është pishina e preferuar e të gjithë fëmijëve. Pishina ndodhet në zonën e plazhit dhe ka pamjen e personazhit të preferuar për fëmijë, koka e Mickey-t. Në pishinën Mickey Mouse fëmijët mund të pushojnë, të luajnë dhe mbi të gjitha të jenë të sigurt. Lloji i ujit që përdoret në pishinë është ujë deti, dhe thellësia është 45 cm.

Pishina