Veranda e zanave

Veranda e Zanave ka pamjen më të mirë në Sarandë, një nga zonat më të pëlqyera në gjirin e Bougainville falë pishinës së saj me një pamje panoramike fantastike të Detit Jon.

Frymëzuar nga historia epike e “Eposi i Kreshnikëve”, Veranda e Zanave është vendi i përsosur për të kaluar ditë të bukura dhe për të pushuar. Lloji i ujit që përdoret në pishinë është ujë deti dhe thellësia e pishinës është 120 cm. Veranda e Zanave qëndron e hapur nga mëngjesi deri në mesnatë dhe shndërrohet nga Pool & Bar në Sunset Break dhe më pas në Lounge Bar.

Pishina