Bougainville Bay Resort & SPA ofron hapësirë funksionale dhe alternativat më të mira për të organizuar konferenca, trajnime, ngjarje, ditëlindje, dasma, sete fotografike, propozime dhe shumë ngjarje të tjera. Ambientet janë fantastike dhe ideale për pritje dhe bufe, me oferta dhe menu të personalizuara bazuar në përvojë.

Dëshironi të organizoni ngjarjen tuaj në një nga pishinat? Ne ju ofrojmë dy nga opsionet me pamjen më të mrekullueshme të detit Jon në qytetin e Sarandës:

Restorantet e Bougainville Bay janë gjithashtu në listën e vendeve për të organizuar eventin tuaj. Çdo detaj është menduar me kujdes falë planifikuesve të eventeve, të cilët do të ofrojnë më të mirën për ju në mënyrë që kjo përvojë të mbetet në mendjen tuaj për një kohë të gjatë. Hapësira që mund të përdorni janë:

Sigurimi i një ambienti të këndshëm pune, pa stres dhe të sigurt është thelbësor në procesin e punës. Çdo gjë që shërben si një arratisje nga atmosfera stresuese e punës mund të gjendet në Bougainville Bay & SPA. Si? Salla e takimit Guacka përdoret për të organizuar ‘retreats’, për të arritur socializimin midis punonjësve dhe për të lehtësuar monotoninë e krijuar. Guacka ka një kapacitet prej 90 personash dhe mund të përdoret gjatë gjithë vitit.Ju gjithashtu mund të përdorni hapësirat e sipërpërmendura për të organizuar takime, konferenca, ‘retreats’, master-classes, trajnime, etj. Ambientet janë të pajisura me pajisje audio-vizuale, të cilat sigurojnë suksesin tuaj në çdo rast.

Jepni të pranishmëve tuaj diçka për të folur dhe për të bërë një përshtypje të shkëlqyeshme. Në Bougainville Bay Resort & SPA, ju mund të organizoni:

 • Panaire dhe Ekspozita Tregtare;
 • Social Events & Gala;

 • Holidays Parties;

 • Evente me tematika të ndryshme;

 • Ditëlindje;

 • Përvjetor;

 • Festa për fëmijë;

 • Fejesa;

 • Dasma;

 • Baby Shower;

 • Reunions.