Flutura

Flutura është një bar komod ku mund të pini një kafe apo diçka tjetër me miqtë dhe familjen tuaj. Është vendi i përsosur për t’u ulur dhe për të punuar me laptopin tuaj.

Moderne dhe e dizajnuar bukur në mënyrë të tillë që të sigurojë argëtim dhe relaksim pa asnjë kompromis.

Bare