Mandarina

Pishina e ka marrë emrin nga 100 pemë mandarine të mbjella përreth saj. Pamja nga pishina do t’ju mahnisë.

Pishina e Mandarinës është e organizuar në 2 pjesë; pishina kryesore me një thellësi prej 130 cm dhe pishina e fëmijëve me një thellësi prej 65 cm. Lloji i ujit që përdoret në të dy pishinat është uji deti, i cili e bën pishinën ekologjike me një sasi minimale kimikatesh brenda, krahasuar me pishinat e ujërave të ëmbla. Për herë të parë me menu ushqimi të përgatitur nga Restorant Diellza.

Pishina