SHIJONI SHËRBIMET E BUTRINTI HAMMAM & SPA

Butrinti Hammam & SPA

Butrinti SPA & Beauty Center shkon më tej me koncepte dhe teknologji të reja. Këtu do të gjeni vendin e përsosur për t’u çlodhur dhe gjallëruar. Masazhe, Sauna, Hamam, Banjë me Hidromasazh, Dush Emocional, trajtime të ndryshme të ujit, trajtime bukurie për fytyrën dhe trupin, manikyr – pedikyr, dhe shumë shërbime të tjera estetike. Terapistët tanë profesionistë do të ndihmojnë me mirësi për të rinovuar mendjen, trupin dhe shpirtin tuaj. Nëse kalon një ditë vere në plazh apo një ditë e ftohtë dimri – në “Butrinti” SPA & Beauty Center do të gjeni relaksimin, qetësinë dhe mirëqenien tuaj! Përkëdhel veten pak dhe kënaq në trajtimet tona ringjallëse SPA!

Kontakt

Sherbimet

Hammam & SPA

Masazhe