Margarita

Një mëngjes bufe i bollshëm dhe i freskët i përgatitur çdo ditë në restorantin Margarita, përfshihet me qëndrimin tuaj në Bougainville Bay Resort & SPA. Dreka dhe darka janë gjithashtu në dispozicion. Menuja bazohet në një bufe ndërkombëtare për të kënaqur shijen e të gjithëve. Ekipi ynë profesional do të jetë gati për t’ju bërë të ndiheni të mirëpritur dhe të ndjeni ngrohtësinë e shtëpisë.

Restorantet