Flutura

Pishina është projektuar me 2 pjesë të ndara nga një urë, që të duket si një flutur. Ekzistojnë 4 sipërfaqe rrethore transparente, të cilat dallohen në tavanin e restorantit “Margarita”.

Lloji i ujit: ujë deti, me shumë përfitime shëndetësore, një ilaç fantastik për njerëzit me një sistem të dobët imunitar, anemi dhe nivele të larta të sheqerit në gjak. Thellësia e pishinës është 120 cm. Në Flutura do të gjeni edhe një kënd argëtimi për fëmijë.

Pishina