Sporte

Çiklizëm

Nuk ka mënyrë më të mirë për të eksploruar qytetin e mrekullueshëm të Sarandës dhe për të zbuluar të gjitha bukuritë e tij sesa me biçikletë.

Palestër

Bougainville Bay ka menduar dhe për të gjithë ju që nuk ndaheni dot nga aktiviteti fizik edhe gjatë ditëve të pushimit.

Tek palestra do t’i gjeni të gjitha pajisjet për të vazhduar ushtrimet tuaja, gjithashtu instruktori ynë është gjithmonë i pranishëm për tju dhënë udhëzimet e duhura.

Yoga