Mandarina

Mandarina është një vend i mrekullueshëm ku bluja e pishinës, detit dhe qiellit shkrihen në një. Kënaqni veten duke shijuar kokteje nën rrezet e diellit.

Pas një dite të gjatë, nuk ka asgjë si Mandarina, ku mund të bëni një zhytje freskuese në pishinë. Gjithashtu, është një zonë miqësore për fëmijët, edhe jo vetëm, por me të gjithë familjen tuaj.

Bare