Bar Blublu

Restoranti BluBlu Gourmet ofron një pamje befasuese nga deti dhe perëndimi i diellit. Produktet zgjidhen me kujdes, të gatuara me teknikën e duhur për të nxjerrë shijen më të mirë për të ruajtur vlerat ushqyese. Gjithashtu, BluBlu Gourmet ka përzgjedhjen perfekte të pijeve me verërat më të mira, shampanjat dhe të gjitha llojet e koktejleve për t’i shijuar në restorantin tonë.

Tarraca e saj panoramike me pamje nga deti Jon do t’ju mirëpresë dhe do t’ju bëjë të ndiheni të përsosur gjatë qëndrimit tuaj.

Bare