Oda e Zekatëve

Oda e Zekateve është vendi i përsosur për të shijuar muzikë LIVE. Mund të vallëzoni, të festoni dhe të pini. Dizajni është i gërshëtuar me motivet shqiptare, i cili ngjason me një ekspozitë të mirëfillte artistike shqiptare.

Bare