I vendosur në një ish zonë ushtarake dhe i rrethuar nga një plazh privat, Gjiri i Kakomesë konsiderohet plazhi më i bukur në Rivierën e Shqipërisë. Gjiri i Kakomesë frekuentohet ekskluzivisht nga pushuesit e resorteve duke përdorur motorbarka, jahte apo makina. Është plazhi më magjepsë, nga ku mund të gëzoni një privatësi të plotë. E rrethuar nga uji i pastër blu dhe rëra e bardhë e imët, Kakome është në top listën e perlave të Jonit.

Adresa: Rrethi i Delvinës, 20 minuta larg nga Bougainville Bay Resort & SPA 4 orë udhëtim me varkë (përfshirë rrugën)

Rezervimet: +355 44104154/ +355 684056565