Për të shijuar vërtet notin dhe rrezet e diellit gjatë qëndrimit në Sarandë, është vërtet e nevojshme të kaloni të paktën një ditë në Ksamil. Kjo perlë e fshehur ndodhet në skajin më jugor të Rivierës së Shqipërisë dhe është pa dyshim një nga destinacionet më të mira të plazhit në Evropë. Pasi të jeni në Ksamil, ju mund të shijoni plazhin e pakrahasueshëm “të ngjashme me parajsën”, duke ofruar rërë të bardhë, të butë dhe ujë të pastër kristal.

Adresa: Rrethi i Sarandës, 18 minuta larg nga Bougainville Bay Resort & SPA 4 orë udhëtim me varkë (përfshirë rrugën)

Rezervimet: +355 44104154/ +355 684056565