Krorëza konsiderohet si një ndër plazhet e virgjëra dhe më magjepsëse në Shqipëri, e cila mund të eksplorohet vetëm me varkë. Gjiri i Krorëzës gjendet në mes të brigjeve të Himarës dhe Sarandës. Bukuria natyrore, natyra e virgjër, qetësia e zonës dhe uji i detit kristal, e bënë atë një nga destinacionet më të bukura ne vend.

Adresa: Vasil Saint, Sarandë, Shqipëri, 30 minuta larg nga Bougainvile Bay Resort & SPA

Rezervimet: +355 44104154/ +355 684056565