Porti i Sarandës është i vetmi port që shërben në Shqipërinë e Jugut dhe në qytetet si Sarandë, Delvinë, Gjirokastër, Përmet dhe Tepelenë. Ky port është një nga atraksionet kryesore turistike në qytet me një shëtitore të bukur.

Adresa: Sarandë, Shqipëri, 7 minuta larg nga Bougainville Bay Resort & SPA

Orari: 7:00 AM – 8:00 PM